Termosmuggar under sommaren?

June 19, 2018 Posted in Termosmuggar by No Comments

Att ge bort termosmuggar under sommaren kan inledningsvis låta lite märkligt, men både termosar och termosmuggar är lika användbara året runt. Även om vi främst använder termosar och termosmuggar för att hålla värmen på varme drycker så fungerar dom minst lika bra för kalla drycker.

Faktum är att termosmuggar fungerar ännu bättre under sommaren, då det är mycket lättare att behålla kyla än värme. Räkna med att en kall dryck kan behålla sin temperatur dubbelt så länge än en varm dryck, om den är i en termosmugg.

Med andra ord så kan en termosmugg egentligen fylla samma roll som en vattenflaska, och användas både under arbetsdagen och träningen. Lyckligtvis så finns det termosmuggar med en färgglad och lite sportig design, vilket är praktiskt om ni riktar er mot motionärer och träningsintresserade.

termosmuggar med tryck

Även om alla termosmuggar är gjorda för att användas “on the go” så är det viktigt att välja ut en mugg som liknar de sportflaskor som många löpare och cyklister redan använder. Termosmuggar håller dessutom mycket mer tätt än många vattenflaskor, som ofta använder sig av en enkel skruvkork.

Detta duger kanske under löparrundan, men kan orsaka katastrofer i en väska eller ryggsäck där saker har en tendens att hamna upp och ner. En flitig person tränar såklart året runt, men delar ni ut sportiga termosmuggar får ni onekligen flest mottagare under sommaren.